Ο στόχος της ΙΛΙΟΝ ΕΛΛΚΑΤ ΑΤΕ είναι να είμαστε ένας εμπορικός, κερδοφόρος οργανισμός προσδοκώντας στην εγκαθίδρυση μιας μακράς και βιώσιμης σχέσης με τους πελάτες μας, προσπαθώντας συνεχώς να μειώνουμε στο ελάχιστο τις επιπτώσεις των ενεργειών μας στο περιβάλλον και διασφαλίζοντας την υγεία, ασφάλεια και ευημερία των εργαζομένων και των συνεργατών μας, δεσμευόμενοι πάντοτε ως προς την τήρηση της νομοθεσίας.

Η επιτυχία μας να παραδώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας θα εκτιμάται τόσο από την γνώμη του πελάτη όσο και από τη δική μας ενώ η προσπάθεια για αναπροσαρμογή και βελτίωση της δικής μας απόδοσης για να συνάδει με τις απαιτήσεις του πελάτη, θα είναι συνεχής. Η φιλοσοφία πίσω από την παράδοση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας επιτυγχάνεται μέσω των πιο κάτω:

Η επίτευξη υψηλής Ποιότητας η εμπέδωση Περιβαλλοντικής Συνείδησης, η διασφάλιση τόσο της Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας αποτελεί ευθύνη όλων στην επιχείρηση και συνεχής βελτίωση των Προϊόντων και Υπηρεσιών καθώς και της εικόνας της επιχείρησης είναι το αποτέλεσμα των καθημερινών ενεργειών του κάθε μέλους της εταιρείας.

Είναι πολιτική μας να διεξάγουμε όλες τις δραστηριότητές μας με ειλικρίνεια και την κατάλληλη δεοντολογία. Λαμβάνουμε μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής στη δωροδοκία και τη διαφθορά και δεσμευόμαστε να ενεργούμε επαγγελματικά, δίκαια και με ακεραιότητα σε όλες τις επιχειρηματικές συναλλαγές και τις σχέσεις μας όπου κι αν δραστηριοποιούμαστε. Είναι ο στόχος των βέλτιστων πρακτικών μας να ακολουθήσουμε μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής στη δωροδοκία και τη διαφθορά. Είμαστε δεσμευμένοι από τους νόμους του κράτους όσον αφορά τη συμπεριφορά μας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Συμμορφωνόμαστε με νόμους σχετικούς με την καταπολέμηση της δωροδοκίας και της διαφθοράς στις δικαιοδοσίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, αναλαμβάνουμε σοβαρά τις νομικές ευθύνες μας και αναμένουμε από τους εργαζόμενους να κάνουν το ίδιο.

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ανώνυμα για να μας μεταφέρετε τυχόν καταγγελίες, υποδείξεις, παράπονα σας και ερωτήσεις που θα θέλατε να μελετήσουμε και να συζητήσουμε σχετικά με τα θέματα της διαφθοράς.

Εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της εταιρείας θα επιληφθεί του μηνύματός σας άμεσα.